Tävling! Vinn valfritt smycke!


Nu har vi en tävling i samarbete med www.beccadesign.se (<--länk) för er!:D Var med och tävla nu babes, finns sååå mycket fina & söta smycken. Något för alla!

TÄVLING - Tre personer vinner valfritt smycke från Becca Design!

Nu har du chansen att genom våran blogg vinna valfritt smycke eller accessoar från Beccadesign.se, i butiken hittar du t.ex. alla hjärtans dag-smycken, söta handgjorda smycken och trendiga accessoarer.


Så här är du med och tävlar:

- Maila [email protected] med ämnet "Bloggtävling 2013" och..:
- Skriv vilken produkt du skulle vilja vinna och länken till våran bloggtävling (detta inlägg).
- Motivera varför du vill vinna just den produkten i mailet.
- Kommentera detta inlägg att du är med och tävlar.
- Tre vinnare dras av beccadesign den 15:e februari - Lycka till!
 
Nyheter i butiken
 
Nya smycken i butiken:
bilderna är länkar. klicka!
Döskalle armband  Delad kärlek - Halsband Armband med hjärtan och gnistrande stenar

        
                        
Pink heart - Ring    Två hjärtan blir ett - ring Guldfärgat armband med gnistrande stenar

Det är flera bloggar som har denna tävling nu, och det är inte vi som väljer vinnare, utan det är becca design och de väljer ut 3 totalt som vinner ett varsitt smycke, ifrån olika bloggar, så vi kan inte garantera att någon av er vinner. Men håll tummarna!


Pluggat i över 2 timmar..

Fy vad duktig jag har vart idag. Okej nej, men äntligen efter över 2 timmars arbete så är jag klar med de 2 novell analyserna som ska lämnas in imorgon. Får jag underkänt nu kommer jag gråta på riktigt haha! :(

Efter skolan följde Joline med mig hem, vi gjorde ingenting speciellt, bara hade det mys och snackade massa och sådär hehe :D Sen efter hon dragit satte jag igång med plugget, så det är därför jag inte bloggat så mycket! Och nu ska jag gå och städa lite som jag lovade pappa, sen ta en supersnabb dusch och sen sova. Godnatt babes!♥

Sveriges vackraste kvinna

 
Kenza Zouiten. Hon är så otroligt fin, helt sjukt! Tror inte på perfektion men den här tjejen alltså, så nära man kan komma! Wow. Haha, om någon jag pratar med inte vet vem Kenza är, är min beskrivning av henne "Hon den där sjukt fina bloggaren". Är helt kär i hennes utseénde & allt, siiiiiick.

Och så verkar hon vara sjukt snäll och så också, absolut min favorit "storbloggare". http://kenzas.se

En snabb uppdatering.

Hej! Har nyss kommit hem från skolan, har varit en helt okej dag. Ska snart äta lite och sen åka till konfan, så vi får se om jag hinner blogga något mer sen! Hur mår ni? :D
 
oobs.. Lite lortig spegel..  ;)
 

Vill ha.

 
Tycker den här tröjan är så himla snygg, Har redan den fast med dragkedja haha! Men skulle inte skada men den här heller! ;) 

Tröjan finns att beställa HÄÄR:D

Just nu: Gossip Girl!

Heeeeej! Förlåt för att uppdateringen vart sämst, vet inte varför men vi ska verkligen försöka bättra oss :D
Natalie sov här igår, vi var barnvakt åt mina 3 syskon + min syrras kompis men det gick bra hehe! Grannarna hade fest samtidigt så det var jättekul att spionera på dom hahaha.. ;)

Just nu sitter jag & myser och kollar på Gossip Girl hihi, ååååh världens bästa! Chuck & Blair = ♥  -xoxo

bilder från weheartit.

Matte ångest

blir så himla tråkigt utan bild, så ni får nöja er med denna, orkar inte försöka ta någon bra nu..

Kom precis hem från Madelene, vi fixade vår prao plats och kollade film och lite så hehe! Mysigt as usual med henne :) Nu till rubriken: Har matte läxa och jag kan verkligen ingenting, och jag menar det verkligen - i n g e n t i n g. Fattar verkligen inte, och det ska vara klart tills imorgon. Två hela sidor. Går aldrig.. Får jobba på Mc Donalds eller nåt, kan inte matte.

Förlåt om jag är negativ haha men jag blir på så dåligt humör när jag har matte lektion, matte läxa osv för jag förstår lika lite varje gång och förstår inte om läraren förklarar för mig heller. peace out

 

Dålig uppdatering.

Heeej! :D Uppdateringen har varit sämst, förlåt! Men i alla fall så är jag bara hemma, ska snart göra klar en matte uppgift. Så får vi väl se vad jag hittar på, tror nog att jag bara blir hemma! Hur mår ni? ♥ Kanske gör något mer inlägg senare, We'll see! Puuss 
 
 
Har verkligen fastnat på den här låten, så grymt bra! Eller vad tycker ni om den? :)
 
 
 
 

You're like my own little heaven



 

Hemma hos Madelene

Hej!Är hemma hos Madde just nu, följde med henne hem efter skolan hehe. Vi har kollat på Pretty Little Liars, bakat chokladbollar, kollat praoplats och just nu ligger vi i sängen och tittar på en kärleksfilm med Channing Tatum, our new crush typ hihihi.. Snabb update bara, puss!

Två rätt så gamla bilder hehe, hade typ precis klippt mig där så hade kort hår haha!


3 things to do

* Plugga Engelska glosor tio minuter!
* Se Top Model
* Träna till Svenska redovisning imorgon..

Så detta är min kväll typ haha! Engelska läxförhör på verb + svenska redovisning imorgon, och som vanligt har jag skjutit upp det till kvällen innan, typical me men tror det går bra ändå för tror jag kommer improvisera mycket på redovisningen, vi ska berätta om en bild så det är lugnt, och engelska verben kan jag nog redan dom flesta! Hoppas ni har en bra kväll babes ♥

Top Model Sverige ikväll

Ikväll, 21, tv3 - TOP MODEL SVERIGE! iiih, väntat länge nu, ska helt klart kolla Älskar sånna program hehehe..


förlåt förlåt förlåt..


Hej alla fina!
Förlåt verkligen för att uppdateringen har vart så dålig, men jag är som sagt sjuk och vart jätte seg och sådär, orkar inte riktigt lägga ner massa tid på bloggen då, men jag försöker. Vad gör ni? Själv sitter jag och kollar på resor till Turkiet faktiskt! Gud vad jag vill åka utomlands, ni anar inte!! Tänk vad skönt att bara sola, bada, äta god mat osv osv. Förhoppningsvis blir det en resa snart..;)
 
 

WEHEARTIT.


Sponsrat inlägg: Telia HBO

 
 
 
True Blood är en amerikansk dramaserie från 2008, skapad av Alan Ball, mannen bakom den populära och kritikerrosade dramaserien Six Feet Under. Serien är baserad på böckerna om Southem Vampire Mysteries av författaren Charlaine Harris. Serien sänds på HBO i USA där den hade premiär 7 september 2008.
 
Serien handlar om vampyrer som lever sida vid sida med människor, efter att en japansk forskare lyckats framställa ett syntetiskt blodalternativ som säljs under varumärket "Tru Blood". Vampyrer behöver därför inte längre leva i det fördolda och livnära sig på mänskligt blod.  De har gått ut och förklarat att de vill leva i samförstånd med vanliga människor, vilket hörsammats av lagstiftarna som gett dem samma lagstadgade rättigheter och skyldigheter som andra medborgare, trots att många människor ser på vampyrer med skepsis och rädsla..
 

Du kan själv se ''True Blood'' med HBO i Telia Digital-tv, Så du kan skaffa HBO gratis i sex månader via Digital-tv. Hur bra är inte det? :D 
 
Läs mer och beställ HBO!

Sjuk..

Vaknade vid 1 tiden och mådde inte bra alls, så har verkligen inte orkat blogga.. Mår inte bättre, men kände att jag måste skriva något i alla fall. Har jätte ont i huvudet, känner mig hängig, är förkyld osv. Har typ ont i hela kroppen :(  Får hoppas att det går över tills imorgon.. Men ja, som ni kanske förstår så kommer jag nog inte blogga så mycket idag, har verkligen ingen ork alls.. Hoppas Natalie bloggar, men det tror jag nog.

bild jag hittade på datorn, har lagt upp en liknande men har verkligen ingen annan bild..

 
 

PLL nu, äntligen!

Har precis tittat klart på en film med syrran! Så nu ska jag kolla på avsnitt 15 av min älsklings serie Pretty Little Liars och äta godis hehe Åh det är så himla bra!

Har inga planer för imorgon, antingen tar jag en chill-söndag haha, eller så träffar jag någon kompis eller något. Vi får se! xoxo


Hemma + 3 filmtips

Tja babes!  Nu är jag hemma från Caroline, jag, Joline och hon hade det asbra hehe! Dock slutade kvällen med att vi satt och grät till filmerna vi såg, hehehe.. Tänkte i alla fall skriva lite om vilka filmer vi såg, se det som 3 filmtips eller något haha =)


John Tyree (Channing Tatum) är soldat i amerikanska armén men har permission över sommaren. Han är då hemma där han bor med sin lite udda pappa. Han träffar Savannah Lynn Curtis (Amanda Seyfried), de blir snabbt förälskade och upplever två underbara veckor. Men därefter måste John ut i tjänst igen och Savannah tillbaka till skolan. De är borta från varann i ett år, men de skriver hela tiden brev till varandra.

Efter den 11 september 2001 förändras mycket och John känner sig tvungen att stanna i armén, vilket innebär ytterligare två år ifrån Savannah. Efter en tid utan brev från Savannah får han en dag ett brev där hon berättar att hon träffat någon annan och redan förlovat sig. John stannar då ytterligare några år i armén, men blir hemskickad till USA då hans pappa blir sjuk. Han träffar Savannah och gamla sår rivs upp igen. John måste därefter fatta ett oerhört svårt beslut.


Huvudpersonen är 13-åriga Jenna Wilson, vars mamma är döende i cancer. Hon blir bara sämre och sämre. Dessutom behöver Jenna oroa sig för att hennes bröst aldrig växer, varför hon inte är lika populär som Ullis-knullis och hur hon ska få Sakke snyggsnyggsnygg att blir kär i henne - eller ens märka att hon finns. Sedan gör ju hennes störiga mormor som lägger sig i allt inte saken bättre. En dag dör Jennas mamma. Världen rasar samman. Men en dag förstår Jenna att hon inte kan göra något åt det, och ändrar därför texten i en dikt hon skrivit "Om du dör mamma, då tar jag livet av mig" till "Om du dör mamma, då ska jag leva, för dig".

Sju vänner är på semester vid en insjö i Lousianna Gulf där de faller offer för ett antal hajattacker. Några av skådespelarna: fanns inte så mycket information om den filmen, men riktigt läskig om man är som jag och HATAR hajar haha..

Daniel Wellington klockor.

Är det bara jag som tycker dom här klockorna är så sjukt snygga? Finns att beställa HÄR för 995 - 1 295kr. Vill själv ha någon av dom på bilden :D Vad tycker ni om klockorna? 
 

Bara hemma.

Heej! Förlåt för min sämsta uppdatering, ingen dator som sagt. Men i alla fall så är jag bara hemma nu, så kommer självklart göra mer inlägg! :) Fast kanske inte ett sånt här ''vanligt''. Så ni får ha det så bra så länge, puss!
 
(Bild från sist med Alicia)

Top Model Sverige - Måndag 21.00


Bara jag som kommer sitta bänkad framför Top Model Sverige på Måndag 21.00?! Älskar verkligen top model hihi

Just nu: massa gott & film mys!

Nu ska vi sätta på nån tjejfilm och bara mysa, hoppas ni har en fin kväll!  

Heartbreaker

Tjaaaaa! Följde med Carro hem efter skolan, så är med henne och Joline just nu och ska sova här hihi! Tjejkväll!!
Har inte tid att skriva mer nu, för vi ska fixa något att äta och sen måste jag ju vara lite social hahah.. Men nu vet ni vad jag gör ikväll i alla fall, kanske kommer upp något litet inlägg eller något senare, we'll see!
 
Har ingen bild att lägga upp, så bjuder på den här sviiinbra låten hehe, fastnat på hjärnan..

Tjäna pengar på att blogga!

 FÅ IHOP 45KR BARA GENOM ATT BLI MEDLEM OCH LIKEA EN FB SIDA!  - fortsätt läs.
Plus I Kassan
Tänkte ta och tipsa er om plus i kassan, en sjukt bra sida där man kan tjäna snabba pengar! Vi gjorde ett konto där idag och som ni ser har vi fått ihop 45kr, det fick vi hur lätt som helst - genom att bara bli medlem och likea deras facebook sida! När man har fått ihop 200kr så får man dom pengarna. - Och detta funkar, är nästan 100% säker då jag känner folk som fått ut pengar därifrån. Värt ett försök, eller hur? :D Klicka HÄR eller på bilden ovan för att bli medlem och börja tjäna pengar! Ni kan även klicka på dessa två bilder här nere hehe..
plusikassan.seplusikassan.se
 

Sponsrat inlägg: Telia HBO

detta inlägg är ett sponsrat inlägg.



Sex and the City är en amerikansk tv-serie som baserades på boken med samma namn. I seriens två första säsonger kretsar handlingen i avsnitten i stort omkring Carrie Bradshaw's jobb med att skriva sin spalt, och hennes research i ämnet. - I Sverige visades serien på TV3 1999-2004 och fick mycket höga tittarsiffror!

Serien handlar om Carrie Bradshaw (hon är seriens huvudperson, och fungerar även som berättarröst.) och hennes tre vänner Samantha Jones , Charlotte York (åh, hon är så fin!) och Miranda Hobbes, och deras liv som singlar i New York. Den har blivit väldigt populär för sina autentiska bilder från gator, klubbar, butiker och restauranger i New York, samtidigt som den tänjt på gränserna för mode och sexuell tabu!


Själva har vi inte sett så mycket av Sex and the City, men vi har sett lite och av det lilla vi sett så verkar det vara en väldigt bra serie faktiskt! Kanske får ta och titta på det mer någongång, nu när vi läser om den så verkar den bra, och så älskar jag Sarah Jessica Parker (som spelar Carrie). Det finns ju även två Sex and the City filmer, kanske något som är värt att se på? Det tror vi!

Du kan se Sex and the City med HBO i Telia Digital-tv, som du kan skaffa HBO gratis i sex månader via Telia digital-tv! Bra va? Så det kan ni ju göra! Kommentera gärna om ni sett serien, och isåfall vad ni tycker om den såklart!

Läs mer och beställ HBO!

Till sommaren - två snygga bikinisar!

Tycker dom här bikinisarna är så himla snygga! Tänk i sommar, åå.. Vill så gärna ha dom! :( -Finns på Victoria's Secret, vad tycker ni om dom? HÄR finns den första, och HÄR är den andra! 


Update

Åh, försov mig ju i morse som ni vet! :( Kom till skolan och det första jag fick göra var 1a delen av ett oförberett Engelska prov, bra start på morgonen elleeeeer? Njae, men det gick rätt så bra i alla fall! Engelska är verkligen ett ämne i skolan jag satsar på och vill få bra betyg i när vi går ut 9an, samma sak med Svenska, så bara att kämpa kämpa kämpa hehe! Sen gick resten av dagen jätte snabbt faktiskt, fick sluta 13.20 istället för typ 14.40 också så det var skit skönt

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, läser bloggar och sådär och ska nog fortsätta med det ett tag hehe. Puss babys!


Försov mig, skola nu!

Hej! Försov mig haha, nästa lektion börjar 10.30 så ska gå nu.  Efter skolan ska jag till min låtsasmammas pappa för han fyller år, så bloggar efter det när jag är hemma!

Upd: Blev lite ändrade planer babes, så jag är hemma efter skolan istället!

Bjuder på en asful bild från tekniken igår hahaha...


Only know you love her when you let her go

Är så jävla kär i den här låten. Lyssnar om och om igen, så sjukt bra, åh dööööör här hemma. LYSSNAAAA!!



Hemma hos mamma - ingen dator.

Hej! Är hos mamma nu och har då alltså ingen dator, så det kommer nog inte bli mycket bloggande för mig ikväll. Men förmodligen så har jag datorn imorgon och då lovar jag att blogga massa! :D Puss


Färga håret...

Jag vill så gärna färga/slinga mitt hår - och det ska jag göra också! Har inte riktigt bestämt mig för hur jag vill ha bara, men ljusare i alla fall och mer åt det blonda hållet. Är bara rädd att det kommer bli skitfult haha, men jag vill verkligen ha en förändring så yes. Men vi får se hur det blir, till sommarn vill jag ha det klart i alla fall! ♥


 

Med Felicia!

Heeeeeej babes, vad gör ni? :D skriver från mobilen nu så har ingen aning om ifall det ser konstigt ut men jaja hehe! Anyways, vi kom precis hem från skolan och nu gör vi ingenting speciellt, bara chillaaaaar typ haha.. Bloggar senare!


Puss, bjuder på en ful bild på mig och Felicia haha ❤

  


Vill ha från Cheap Monday


Har alltid gillat enkla, grå, vita eller svarta sånna här tröjor, och så hittade jag denna! Åh, vill så gärna ha den.. MÅSTE köpa! För visst var den snygg? :D

Film tips: Soul Surfer

Måste bara tipsa er om filmen Soul Surfer! Gud den är så sjukt bra, lite småläskig men verkligen älskar den. Är dock sjukt rädd för djupt vatten och hajar nu.. hehe! Nej men titta på den sötisar, verkligen jätte bra ♥ Ni kan se på den helt gratis HÄR <---


"Bethany Hamilton bor på Hawaii. Hon har växt upp med surfingen och hon är en lovande talang. 2003, när hon var 13 år, blev hon attackerad av en tigerhaj och förlorade sin vänstra arm. Tack vare sin starka tro på Gud, en kärleksfull familj och sin kärlek till surfingen lyckas hon ändå ta sig tillbaka till vågorna."
 

Xlash.

Ett tips till er som vill ha längre ögonfransar, Jag har själv provat den här och den funkar hur bra som helst! :) Jag märkte faktiskt resultat både med mascara och utan, så det det är verkligen värt att prova! Den finns nog nästan överallt att beställa, men jag beställde min HÄR.
 
• Börja med att tvätta bort allt smink speciellt mascaran, och tvätta dina händer noga innan du börjar.
• Sen kan du börja med att applicera en tunn linje av Xlash jämt på roten av de övre ögonfransarna.
• Ett drag räcker. 
 
Den ska hålla i 2-3 måndader, Ta på den en gång per dag i ungefär 30 dagar. Men blir det inte den längd ni vill ha så är det bara att fortsätta, och den funkar lika bra till ögonbrynen med!
 

Städa städa städa!

Hemma från Natalie nu! Måste verkligen städa mitt rum, så sätter på hög musik och kööööör heheh :D Sen ska jag åka och handla lite med dadi och sen blir det nog kolla på någon film eller något och bara ta det lite lugnt hehe, och blogga såklart!

Och justdet, glöm inte att fråga något i vår frågestund inlägget under detta, eller klicka här: http://vhfs.blogg.se/2013/january/fragestund-svarar-i-videoinlagg-2.html Puss, vi hörs senare!


Frågestund - svarar i videoinlägg!

Kör på en frågestund, fråga vad ni vill och vi svarar på allt förutom om det är väldigt privata frågor - i ett videoinlägg! Fråga nu babes, men glölm inte att skriva vem av oss frågan är till, eller om den är till oss båda så vi vet:D

Nu har dom kommit!

 
Var och hämtade ut jeansen från nelly idag, så galet snygga och hur sköna som helst! Verkligen ett par jeans jag rekomenderar om ni gillar lite mönstrade med! :D
 
 
 

Oh my goodness

Hej babes! :D Nu är vi hemma från skolan, har hämtat ut Natalies paket (bilder kommer upp snart!!) och lite sådär. Planerar att göra ett litet videoinlägg idag om vi hinner, men vi får se! Lite senare kommer vi även ha frågestund, och vi kommer länka de 3 första som frågar något hihi, så var beredda vid 18 tiden någongång. Puss!

Haha, den här låten går vi runt och sjunger på hela tiden - verkligen fastnat på hjärnan!! 




Alltså man blir ju typ deprimerad:


Hur kan man vara såhär otroligt snygga? Sjukt. Ååååh vill också vara sådär fin, fuck my life typ :(

Nu: Mys framför en rolig serie!

Vad gör ni finisar? Själv sitter jag och kollar på massa avsnitt av Ugly Betty och dricker juice hihi, cozy time :D
Skola imorgon som vanligt, har inga planer efter skolan, tror jag drar direkt hem om jag inte är med någon kompis eller något, men jag håller er uppdaterade hihi! Love you, verkligen tack till alla som läser
 

Länkbyte

läs: http://www.nattstad.se/jelenasavurdic


Läs: http://www.nattstad.se/stephivictoria :D

Just Girly Things collage


Just Girly Things är helt klart min favorit tumblr, nästan alla bilder stämmer in på mig där och de är så fina :D loveit! ♥

Hiss - Navelpiercing

Navelpiercing är något som jag alltid ha velat haft, och nu funderar jag faktiskt på att göra det.. Men är inte riktigt säker än. Tycker det är så himla fint, speciellt på sommaren! Och det finns så fina piercingar att köpa med! Vad tycker ni om det? :)
 
 

 

 
 
 
 

Beauty Wanties från VS

Åh, snälla ge mig allt detta! Är så himla kär i alla Victoria's Secrets grejerna, gooosh.. Tänk att ha flera tusen att shoppa för där, herre gud - vilken dröm.. ♥ Har en VS Bodylotion, Sheer Love, fick den av Natalie och den luktar såååå gott! Rekomenderar den verkligen. Tog på mig lite av den innan jag gick till skolan och alla sa hur gott jag luktade hihi..:D Älskar PINK kläderna de har, gud vill bara shoppa shoppa shoppa haha!

Länkbyte



läs: http://nemie.nu/ :D

Hemma från skolan, snart konfa

Hej snyggingar! Har nyss kommit hem från skolan, ska snart äta lite mat och sen åka vidare mot konfan kommer hem vid 20.00 tiden någon gång så jag gör ett litet inlägg då :) Puss! 
 
Bjuder på en bild från igår med Alicia. 

Vad jag tycker om tatueringar

- Ska man tatuera sig, göra något som för alltid sitter kvar på kroppen, tycker jag att man verkligen ska tänka igenom det och inte tatuera sig bara för att göra. För det är ändå något som du alltid kommer ha kvar, och då borde den ju betyda något? I övrigt tycker jag vissa tatueringar kan vara jätte snygga, men inte när det blir för mycket och typ över hela kroppen, nejnej..

Jag vill själv ha en tatuering, fast en rätt så liten och som verkligen betyder något! Jag har funderat på att tatuera in infinity symbolen och i den skriva "family" faktiskt. :) Men självklart kommer jag vänta med att tatuera mig! Jag vill ha en tatuering som betyder lika mycket nu, som den gör om 50 år när jag kollar på den igen.
Bilder från weheartit.

Hemma från skolan nu, vad gör ni?

Hej! :D Kom precis hem från skolan, fick sluta tidigare idag för vi hade inte den sista lektionen - sköööönt! Skolan var väl helt okej, som vanligt, ingenting speciellt haha. Spanska, film på NO:n, sen bara bild och musik och det är bara sköna lektioner så yes, ska inte klaga. Hoppas ni haft det bra i skolan babes!

Bilden är från när jag var med Madelene för ett tag sen, hade ingen ny att lägga upp tyvärr!


Five things I want to do..

Så galet många saker jag vill göra, Hur roligt är det inte att krama en panda eller pingvin? Eller flytta till New York med sin bästa kompis? Awesome! :D
 

Black & White from yesterday

Godmorgon sötisar! Gick upp lite extra tidigt idag, gick och la mig med blött hår igår efter att jag duschat och då blir mitt hår verkligen KAOS morgonen efter, så det tar en stund att fixa och sen ville jag hinna kolla bloggen och sådär också. Hehe!

Skola idag as usual, grupp 1 i min klass är de enda i hela skolan som börjar 8 idag, resten börjar 9, för vårt schema suger så vi som har Spanska som språkval måste ha det på morgonen så tidigt. Well, får sluta tidigare än alla andra på Fredagar istället så det är väl ganska okej ändå:D Puss, ha en bra dag, vi hörs senare!


Godnatt, puss på er!

Tack alla fina som besöker vår blogg, vi blir så glada :D Att vi bara haft vår blogg i 4 dagar och redan nått vårat mål med bloggen är såå kul! Tack ♥ Med detta säger vi båda godnatt, imorgon är det skola vilket betyder upp tidigt.. Vi hörs imorgon snyggingar, sov gott ♡♡♡

Bjuder på en tokig bild från idag haha..

Tips på 3 bra serier!

Älskar att kolla på serier, speciellt när jag inte sett de innan och det finns flera säsonger att titta på :D Här är 3 st som jag verkligen älskar, ni kan se på dom gratis på www.swefilmer.com - tror de flesta avsnitten finns där! Kram

1. Pretty Little Liars - En lite småläskig och riktigt spännande serie!
"Aria, Spencer, Emily och Hanna var ett gäng tjejer som fördes samman av den väldigt sociala Alison. Allt är bra tills Alison mystiskt försvinner. De fyra tjejerna tappar kontakten i och med Alisons försvinnande tills ett år senare när Alisons kropp hittas nedgrävd innanför grindarna i hennes eget hem. Tjejerna tar upp kontakten för att sörja med varandra och ens innan de hunnit gå på Alisons begravning får de skrämmande meddelanden från en okänd person som kallar sig för 'A' som hotar att avslöja deras mörkaste, djupaste hemligheter. De fyra flickorna gör allt för att försöka lista ut 'A' sanna identitet som för dem närmare varandra."

2. Gossip Girl - En riktigt tjejig och sjukt bra serie, vänskap, kärlek, drama osv osv. Love it!

 
"Serien börjar med att Upper East Sides it girl, Serena van der Woodsen, återvänder till staden efter en mystisk vistelse på en internatskola. Blair Waldorf, är en gammal vän och tillfällig rival till Serena, och regerar Constance Billard Schools som den sociala bidrottningen.Programmet följer även Chuck Bass, Upper East Sides bad boy, Nate Archibald, Chucks bäste vän och Blairs pojkvän sedan många år tillbaka. Deras förhållande har dock varit ostadigt sedan Serena lämnade staden. Andra karaktärer i den turbulenta Manhattan-scenen: Dan Humphrey, Dans bäste vän Vanessa Abrams, Dans syster, Jenny Humphrey samt bedragaren Ivy Dickens."

3. The Vampire Diares - Precis som Pretty Little Liars är denna serie lite småläskig och otroligt spännande!

"Elena Gilbert är en helt vanlig tonårstjej i en liten småstad och hon bär på en sorg efter att hennes föräldrar dog i en bilolycka. En dag möter hon Stefan Salvatore, som hon genast fattar tycke för. Men det Elena inte vet är att Stefan är en vampyr och har varit det i 145 år. Stefan har en farlig men oemotståndlig bror, Damon, som också är vampyr. Elena dras in i en farlig härva av vampyrer och häxor och måste lära sig att skydda dem hon älskar. Saker börjar att hända Elena, en av de äldsta vampyrerna i historien letar efter henne och hon gör allt hon kan för att skydda sina närmsta vänner och sin familj även om det kostar henne livet."

Svar på fråga ang. header


Svar: Hej, tack så mycket! Eftersom du inte har någon blogg så får jag svara såhär i ett inlägg: Vi använder oss av Photoshop cs5, det absolut bästa programmet för att göra headers! :D

Våran nuvarande header, dock vill vi ha dit någon bild på oss, men vi har inte någon bild vi är så nöjd med än - så vi får se när det blir! Sålänge får denna duga.

Hiss: Linne med lite öppen rygg

Bara jag som tycker det är galet snyggt med ett transparent linne med lite öppen rygg? :D Det får bli dagens hiss! Man kan ju ha ett sånt linne både till vardags och till fest, så det är perfekt.
 

Give me love like never before

Hej sötisar! Nu har jag precis kommit hem från Natalie, hade en jätte mysig helg tack vare henne! ♥ Vi fotade ju lite, eller ja försökte i alla fall, de flesta bilderna blev fula & konstiga haha, men bjuder på en bild på mig från idag här nere!

Hoppas ni har haft en jätte bra helg, det har i alla fall jag haft - fick världens skratt attack igårkväll med Natalie, herregud.. Allt blev skit roligt och var helt flummig haha, älskar när det blir så! Känslan efter man skrattat med sin bästavän är såååå härlig, eller hur?! :D Puss

Ni verkligen måste lyssna på låten ovanför bilden, åh är helt kär i den! Så himla bra, älskar Ed Sheeran..


Du är mitt ljus i mörkret.




Sover hos pappa inatt.

Heey! Jag sover hos pappa inatt eftersom det inte går någon buss från mamma för mig på måndagar, är alltså inte med Alicia nu! Ska snart sätta mig och träna på spanska läxan som varken jag eller alicia hade tränat på haha! Så typiskt oss att komma på det en dag innan, Men nu ska jag gå och äta lite och göra läxan så får vi se om jag gör något inlägg sen! :D  puuss ♥
 
(Bilden är från idag med Alicia) 


3 saker ni inte visste om oss.

 

Pratar lite om allt möjligt och avslöjar 3 saker ni kanske inte visste om oss :) Puuuss


Godmorgon - Åka utomlands..

Godmorgon! :) Jag vaknade för en liten stund sen och Alicia sover fortfarande, haha! Men ska väcka henne snart så går vi ner och äter lite frukost, jag har ingen aning om vad som händer idag.. Inga planer i alla fall, så vi får se!

 
Tänk vad himla skönt att ligga på en strand nu i Thailand, komma bort från det här kalla sverige! Äta god mat, sola,
bada osv. Har faktikst pratat lite med familjen om att åka någon gång i sommar, men inget bestämt än så länge.
 
bilder från weheartit

Vill du ha längre hår? 3 tips!




De flesta tjejer vill ju ha långt hår, så här brudar får ni 3 tips som jag tror faktiskt funkar för att få håret att växa snabbare! :D

Ät rätt
Vill du att ditt hår ska växa och må bra är det viktigt att du äter en nyttig och allsidig kost och får i dig alla nödvändiga vitaminer, mineraler och antioxidanter. Undvik eller dra ner på så kallad skräpmat som innehåller mycket fett och salt. En del vitaminkomplement kan också boosta din hårväxt, särskilt B-vitamin, betakaroten och silica.

Massera mera
Precis som din kropp mår ditt hår bra av en massage då och då. Eftersom din hårbotten är täckt av ett lager smuts, gamla hudceller och olja kan hårstråna ha det svårt att växa igenom detta. Ge din hårbotten en rejäl massage i ett par minuter när du schamponerar i duschen. Då blir din hårbotten riktigt ren! Massagen sätter också fart på hårsäckarna och blodtillförseln, vilket speedar på hårväxten ytterligare.

Låt ditt hår vila

Att stylingverktyg som din fön eller locktång sliter på hårstråna är knappast någon hemlighet. Se därför alltid till att du applicerar en värmeskyddande produkt innan du börjar styla loss. Allra bäst mår ditt hår ifall det får självtorka. Känns fönen som ett måste, kanske du kan ge ditt hår en ledig dag i veckan från stylingen? Ett annat tips som sägs motverka att håret bryts av är att sova med håret uppsamlat i en hög, lös tofs.

(källa)

 


Inspiration - inredning

Har alltid tyckt att inredning har varit intressant, så skulle absolut kunna jobba som det! Så himla roligt att inreda hus, vad som helst! :D Så här får ni några bilder från weheartit som ni kan använda som inspiration för att inreda era rum eller något.

Nu drar vi ut!

Får se vad vi hittar på! Ska försöka hinna med att hämta ut paketet också, puss :D

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Det har vi i alla fall! Vi gick och la oss vid 1 tiden igår och vaknade för en stund sen. Snart ska vi gå ner och äta frukost och senare vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på. Mitt (Natalies) paket från nelly har kommit idag så vi hämtar nog ut det lite senare, så kommer nog upp bilder! Sen så sover Alicia här en natt till :D Vad ska ni hitta på idag? 
 

Grattis Zayn Malik, vi älskar dig!


GRATTIS FINASTE ZAYN! 12 Januari ♥ We love youuuuu :D Puss!!

Två konstiga bilder, haha

Haha hej random.. Försökte ta bilder men gick verkligen inte haha, bjuder stort på den första, (gulligt att vi står likadant med armarna..) Och den andra, ja.. Har ingen aning, så fråga inte. Märkte nu att det typ ser ut som att jag (Alicia) pekar finger till er babes, men det var inte meningen haha! Men jaja, bloggen behöver bilder så enjoy eller något :D 

Puss & tack till alla er som besöker bloggen, vi blir så himla glada ska ni veta!♥ 
 


Tv mys, godis & gladiatorerna

 
Just nu sitter vi och äter lite godis och kollar på tv, bara tar det lugnt och njuter av att det äntligen är helg! :) Kollade precis statistiken och blev jätte glada, hoppas ni alla stannar verkligen.. ♥
 
 
 

Inspiration - weheartit


Längtar så mycket till sommaren så att man kan ha massa snygga kläder!:D Bilderna kommer från we♥it
 

Update, hemma från skolan!

Tja! Vad gör ni? :D Själv kom vi precis hem från skolan och har ätit lite. Jag (Alicia) sover här hos Natalie ikväll, mys!! Vi ska försöka ta lite bilder som vi kan lägga upp sen, en blogg utan bilder är ju så tråkig, tycker vi i alla fall. 

Haha, vi satt och kollade igenom våra gamla bloggar från typ 2010 igår kväll, herregud.. Fattar inte hur vi kunde lägga ut sånna bilder, skriva som vi gjorde osv. Sjukt! Tänker aldrig, aldrig, visa någon annan de gamla bloggarna...

Inte någon jätte ny bild, men yes haha! Var tvungna att göra bilden suddig, sorry!
 

Videoinlägg i skolan!

Bjuder på ett lite halvflummigt och konstigt videoinlägg i skolan! Haha puss


I skolan, fula bilder haha

 

SO nu, åh så himla tråkigt.. Jaja! Bjuder på några söta bilder haha, har man tråkigt så har man ;) puss


Skolan nästa..

Godmorgon! :D Vi vaknade klockan 06:58 av panik, vi hade alltså somnat igen när klockan ringde klockan 06:00.. HAHA! Men på en halvtimme så fixade vi oss i alla fall, ska snart gå till skolan. Ska försöka fixa ett inlägg där, men vi får se om vi har tid.. Annars hörs vi bara efter skolan! Puss och ha en bra dag ♥

Första videoinlägget, gud pinsamt...


Haha, well våran videoblogg är väl inte som alla andras, men vi är i alla fall oss själva och försöker inte vara något annat hahaha.. Bättre det ju!! Som sagt, vi är så sjukt trötta och bara helt konstiga, vet inte vad vi pratar om.. Awkward :blush: Men godnatt, nu måste vi sova.. Puss!

Våra instagram's - följ oss gärna!


 

@aliciajasmines och @natalieeljung - följ oss! Kommentera om ni vill att vi ska följa tillbaka, så gör vi det :D
 

 

 

SISTERS POINT / FAM PANTS

 
 
Nu är dom här jeansen på väg hem till mig! Tycker dom är så himla snygga! :D Finns på www.nelly.com för 499:-
 

 

Svar på en kommentar


»Svar: Om du syftar på Joline Jonsson i min klass, så jo! Självklart är vi fortfarande vänner, hon är underbar :D Vi har bara inte umgåtts på fritiden på ett tag, men det ska vi ändra på. Vi har planerat ett Harry Potter maraton hihi, can't wait! Och du, skriv namn nästa gång, mycket roligare att veta vem som faktiskt kommenterar..

Få starka & fina naglar - Beauty Tips


Vad ska jag äta för att få fina naglar?
SVAR:
Dina naglar behöver dagligen vitaminer för att bli starka och friska. Särskilt a-, b- och c-vitamin, liksom öljäst och kalcium, särker naglarna och gör dem både vackra och välmående.

Jag kan inte sluta bita på naglarna, vad ska jag göra?
SVAR:
Kosta på dig en riktigt dyr manikyr på en nagelsalong. Varje gång du vill bita på nageln kommer du, förhoppningsvis, komma ihåg den dyra behandlingen och låta bli naglarna.

Just nu, photo booth haha!

Vad gör ni? Själv sitter vi bara och tar det lugnt, lyssnar på musik, läser lite bloggar och sådär! Känns faktiskt jättebra att börjat blogga igen, saknat det verkligen :D Hoppas ni har en fin kväll


One Direction - Kiss you (music video)

Om ni inte redan sett den måste ni verkligen titta på våra älsklingars nya musik video! Sjukt bra :D



 
 

New - vhfs.blogg.se


Tja! :D Nu hade vi tänkt att börja blogga här, tillsammans! Vi har haft flera egna bloggar förut men tappat lusten hela tiden, så vi tänkte att det kanske skulle vara roligare att blogga tillsammans. Lite kort info om oss:

Alicia:
Fyller 15 i år, alltså född 98! Flyttade nyligen från Stockholm där min mamma bor, till Bollnäs där min pappa bor. Mina föräldrar bor alltså inte tillsammans och har inte gjort det sen jag var jätte liten. Har bott här i ganska precis 1 år nu och trivs jättebra! Går inte på någon sport eller något, så jag gör ingenting speciellt på fritiden förutom att vara med kompisar och blogga. Jag är helt nerkärad i alla killar i One Direction hehe, kan vara bra att veta! ;) Jag har 5 syskon, 3 på pappas sida och 2 hos mamma. Mina absolut bästa vänner är Natalie som jag delar den här bloggen med och Amanda i Stockholm. Undrar ni något är det bara att kommentera! ♥

Natalie:
Fyller 15 i år som Alicia. Bor i Bollnäs, mina föräldrar bor heller inte tillsammans. Hos mamma bor jag i ett hus med mina två små syskon och min bonus pappa, Hos pappa bor vi i ett radhus med han och hans sambo. På fritiden gör jag inget speciellt, alltså ingen sport eller något. Är mest med vänner och fotar väldigt mycket, precis som Alicia är jag galet tokig i killarna i One Direction. Nu har jag nog fått med det mesta, har ni några frågor så får ni kommentera! ♡


 Natalie till vänster och Alicia till höger.

RSS 2.0