Sponsrat inlägg: Telia HBO

detta inlägg är ett sponsrat inlägg.



Sex and the City är en amerikansk tv-serie som baserades på boken med samma namn. I seriens två första säsonger kretsar handlingen i avsnitten i stort omkring Carrie Bradshaw's jobb med att skriva sin spalt, och hennes research i ämnet. - I Sverige visades serien på TV3 1999-2004 och fick mycket höga tittarsiffror!

Serien handlar om Carrie Bradshaw (hon är seriens huvudperson, och fungerar även som berättarröst.) och hennes tre vänner Samantha Jones , Charlotte York (åh, hon är så fin!) och Miranda Hobbes, och deras liv som singlar i New York. Den har blivit väldigt populär för sina autentiska bilder från gator, klubbar, butiker och restauranger i New York, samtidigt som den tänjt på gränserna för mode och sexuell tabu!


Själva har vi inte sett så mycket av Sex and the City, men vi har sett lite och av det lilla vi sett så verkar det vara en väldigt bra serie faktiskt! Kanske får ta och titta på det mer någongång, nu när vi läser om den så verkar den bra, och så älskar jag Sarah Jessica Parker (som spelar Carrie). Det finns ju även två Sex and the City filmer, kanske något som är värt att se på? Det tror vi!

Du kan se Sex and the City med HBO i Telia Digital-tv, som du kan skaffa HBO gratis i sex månader via Telia digital-tv! Bra va? Så det kan ni ju göra! Kommentera gärna om ni sett serien, och isåfall vad ni tycker om den såklart!

Läs mer och beställ HBO!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Kom ihÂg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback